ANASAYFA / MÜŞTERİ YORUMLARI

MÜŞTERİ YORUMLARI

/
Belekteki otelimize gitmek için transfer hizmeti aldık. Rezervasyon süreci hızlı ve kolaydı. Havalimanından karşılandık ve 30 dakika içinde otelimize ulaştık. Araç temizdi ve şoför dikkatli kullanıyordu. Dönüş transferimi de rezerve ettim. Her şey için teşekkür ederim
9/10/2020
/
Havalimanından Kemer'e transfer için business class araç istemiştik. Araç istediğimiz gibi yeni ve temizdi. Hız korkum olduğu için şoförden rica ettik çok dikkatli ve yavaş kullandı. Kendisine teşekkür ederiz. Tekrar aynı aracı isteyeceğiz.
17/9/2020
/
Заказали трансфер до Риксос Белек на сайте и вышло в 2 раза дешевле, чем трансфер от отеля. Сразу связались по what’s up и были на связи. Машина хорошая, детское кресло было, водитель вежливый. Никаких замечаний.
10/3/2021 - Tripadvisor
/
Надёжный трансфер! Встретили с табличкой, как только вышли с аэропорта, обратно тоже приехали раньше указанного времени. Хорошие машины, профессиональные водители, помогли с багажом, отличная цена 👍🏼 Рекомендую
28/10/2020 - Facebook
/
We are satisfied of your service. The car arrived on time, it was clean, the driver brought us carefully
30/9/2020
/
Hello! Thank you, everything was perfect. We'll use this transfer again for sure
27/9/2020
/
Great service every time. Always willing to help and ensure that you have a great experience
25/9/2020 - Facebook
/
Хочу сказать, что все было отлично, большое спасибо за обслуживание
25/9/2020
/
Заказали трансфер на официальном сайте, моментально пришло подтверждение. Встретили на выходе из аэропорта с табличкой, быстро и недорого довезли до отеля! Расплатились уже в отеле.Компанию рекомендую!
24/9/2020 - Tripadvisor
/
Alles in Ordnung, besten Dank! Transfer war wie immer einwandfrei. Freundliche Grüsse und bis eventuell nächstes Jahr.
18/9/2020
/
Wir reservierten einen Transfer vom Flughafen nach Side und erhielten schnell eine Bestätigungsmail. Wie es in der E-mail geschrieben stand, begrüßten sie uns an der Ausgangstür des Terminals mit einem Schild mit der Aufschrift „Antalya Airport Transfer”. VW Caravelle Fahrzeug war angekommen. Es war neu und sauber. Der Fahrer fuhr vorsichtig. Wir kamen in 1 Stunde in unserem Hotel an. Empfohlener qualitativ, hochwertiger Service.
5/9/2020
/
Pünktlich und Reibungsloser Verlauf! Netter Erfahrerer Fahrer. Alles super!
30/8/2020 - Facebook
/
Very nice service, friendly driver and good prices. Just in time. I give them 5 of 5 points. Best regards Christian
9/9/2019 - Facebook
/
My father , my brother and I had a great experience This is my dad's words We booked a transfer from Side to Antalya on Saturday 19 May Driver was in good time. He was nice and accommodating. driving to the airport was very nice (not the usual Formel 1 race) The car VW Transport was clean and with plenty space and the price was very good We will definitely use your company again. Best regards, Brian N.
20/5/2018 - Facebook
YORUM BIRAKIN
Firmamızdan aldığınız hizmeti değerlendirmek isterseniz lütfen alttaki formu doldurunuz. Değerli geri bildiriminiz bizim için önemlidir.
Hizmetimizi Değerlendirin:
Çok iyi
Adınız Soyadınız:
E-Mail:
Yorumunuz: